Kartal 5’i Bir Yerde Taktı

Yayınlanma Tarihi :
Kartal 5’i Bir Yerde Taktı

Maç öncesi söyleseler; Beşiktaş bu akşam Galatasaray ‘a 5 gol atar deseler kimse inanmaz, hadi ordan der tüm kesim.
Maçın başlaması ile 20. Sn de gelen erken gol Galatasaray ‘ın tüm dengelerini alt üst etti.
Maçın ilerleyen dakikalarında Beşiktaş alan savunmasını iyi yapıp, Galatasaray ataklarına set çekip Galatasaray ‘ı kalesine yaklaştırmadı. Batsuai ‘nin pozisyonu hariç Beşiktaş kalesini zorlayan bir atağı yoktu.
İlk yarı Beşiktaş ‘ın üstünlüğü ile bitip soyunma odasına öyle gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Okan hoca bir hamle yapıp, Kerem ‘in yerine Barış, Mertens’in yerine Batshuayi’yi alıp öyle başladı.
Beşiktaş ilk yarının hemen başında bulduğu gibi 2. Yarının başında da öyle bir pozisyon buldu ama golle sonuçlandıramadı.
53. Dakikada Svensson ile başlayan gol serisi 81’de İmmobile 90+1 de Rafa Silva ve 90+2’de Mustafa Hekimoğlu ile skoru 5-0 yapıp tarihi skor alıp kupanın sahibi olan futbolcuları kutluyorum.

Rafa’nın golünde hem Masuaku’nun geriden pası, hem Rafa’nın ilk şuttan sonra topu takip etmesi, hem de Salih Uçan’ın tamamlayıcı oyuncu olarak ceza sahasına girmesi ve Rafa’ya asist yapması çok önemli. Salih bunları hep yapıyor ve kimi zaman gol, kimi zaman asist çıkarıyor pozisyondan.

Mustafa Hekimoğlu oyuna girdikten sonra hem kırmızı aldırdı hem de golünü attı.
Mustafa’nın savunma arkasına hareketlenirken topu istemesi,Rafa’nın tam ayarında attığı ara pası ve Mustafa’nın fiziğini çok iyi kullanarak adeta Fenomen Ronaldo gibi son vuruşu yaptı. Mustafa’nın kısa süre içerisinde böylesi önemli bir maçta bu performansı ortaya koyması çok iyi oldu.

Maçın görünmeyen kahramanı Musrati ise 42 kez topla buluşup 34 pasın 33’ün de isabetli oynayıp, 4 uzun topun hepsinde isabet yapması ve 2 hava topunda başarılı olup 6 ikili mücadelenin 5’inden galip ayrılması görünmeyen kahramanına
artı olarak yazılır.

Beni en çok sevindiren hem Rafa,hemde immo takımı acayip sahiplenmişler

Son olarak Gio hocamızı da tebrik etmemiz lazım, Çıktığı ilk resmi maçından galibiyet ile ayrılıp kupanın sahibi oldu.
Gio hoca Maçın içinden hiç kopmadı, ayrıca takımını maça çok iyi hazırlamış fizik anlamda rakibimize göre çok daha diri durdu ve tarihi bir galibiyet aldırdı.
Beşiktaş’ın son 2 maçını çıplak gözle izlemek nasip oldu, bu hoca ve takıma güvenelim oynadığı oyun ve izlettirdiği futbol göze hoş geliyor.

Ve bir tebrikde Beşiktaş yönetimine, yönetime geldikten sonra son 2 ayda 2 kupanın sahibi olup sezonu 2 kupayla kapattılar.

YORUM YAP