Kötü Oyun – İyi Skor!

Yayınlanma Tarihi :
Kötü Oyun – İyi Skor!

Beşiktaş, Galatasaray’ı 5-0 gibi net bir skorla mağlup ederek sezona iyi bir momentumla başlamasının ardından, Süper Lig’in ilk haftasında Samsunspor’u deplasmanda zorlansa da mağlup etmeyi başardı. Ancak, beklenilenin altında bir futbol sergileyen Beşiktaş, galibiyeti zor da olsa almasını bildi. Özellikle Rafa Silva ve diğer kaliteli oyuncuların bireysel yetenekleri galibiyeti getirdi. Fakat oynanan futbol, taraftarlarımızı endişelendirmiş durumda. Bugünkü oyun, eğer gerekli takviyeler yapılmazsa sezon içinde büyük sıkıntılar yaşayacağımızın bir göstergesiydi.

Takımda özellikle sol stoper ve kanat bölgelerinde eksiklikler dikkat çekiyor. Kanatlarda orijinal pozisyonda oynayan tek isim Rashica. Sağ kanat ve sol kanat bölgelerine mutlak suretle takviye yapılması gerekiyor. Aynı zamanda Paulista’nın yanına sol ayaklı bir stoper ihtiyacı da göz ardı edilmemeli. Kötü bir zeminde alınan bu altın değerindeki 3 puan, takımın eksikliklerini gizlememeli; en az 5 transfer yapılması şart. Sezonun başlarında kötü oynayarak kazanılan puanlar elbette değerli, ancak bu şekilde devam etmek zor olacaktır.

Şu anda hiçbir takım ezici bir futbol oynamıyor, ancak bu potansiyele sahip tek takım Beşiktaş. Yönetimin gerekli bölgelere en kısa sürede transferleri yapacağına inanıyorum ve güveniyorum. Kadromuz oturduğunda, oynayacağımız futbolu hep birlikte göreceğiz. Yapılacak transferlerle, topa hakim, sürekli gol pozisyonlarına giren ve ezici bir futbol oynayan bir Beşiktaş izleyeceğimizi düşünüyorum. Bu potansiyeli hayata geçirmek için gerekli adımların atılmasını bekliyoruz.

YORUM YAP