Kartal 5’e Taktı Gidiyor

Yayınlanma Tarihi :
Kartal 5’e Taktı Gidiyor

Lugano’ya futbol dersi veren Beşiktaş, oynadığı futbolla gözlerin pasını da sildi! Avrupa Ligi’nde yolun açık olsun. Tebrikler Beşiktaş!

Mattia Croci-Torti Beşiktaş maçından önce yaptığı açıklamada “Fenerbahçe, Beşiktaş’a göre daha kaliteli bir takım.”
Diye bir beyanatta bulunmuştu akşamki 5-1 ‘lik skordan sonra fikrini değiştirmiştir sanırım, Beşiktaş Mattia Croci-Torti’ye çok büyük bir ders verdi. Ne demiş atalarmış “Büyük Lokma Ye Büyük Söz Söyleme”

Beşiktaş bu şekilde devam ederse önemli yerlere gelir. Beşiktaş’ın, Süper Lig şampiyonluğu ile birlikte Avrupa’da iyi yerlere gelebilecek potansiyeli var.

Akşamki maçın geneline baktığımızda Beşiktaş Lugano karşısında üstünlüğünü maç boyunca gösterdi, bir ara maçı boşladı o an golü kalesinde gördü.
O an seyirci devreye girdi, stadda kulakları sağır edercesine bir ıslık hakim oldu, ben bile kulaklarımı kapattım o derece rahatsız oldum açıkçası. Tribünlerden gelen Bu baskı Lugano ‘nun başını döndürmüş olacak ki 5 dakikada 3 gol maçı bir anda kopardı gitti.
Tur artık Beşiktaş’ındı son kroşeyi Salih vurunca Lugano nakavt oldu.

Beşiktaş ‘ın oynadığı futbol bu sezon büyük zevk veriyor, bir an Beşiktaş ‘ın maçı olsada izlesek diyoruz

Rafa Silva’nın ve Immobile ‘nin müthiş uyumları takımı sahiplenişi oynadıkları müthiş oyunu hepimiz takdir ediyoruz. Aman diyoruz nazar değmesin.
Ciovanni hocanın kadrodaki oyunculara adeta sihirli bir değnek değdirdi.
Masuaku’yu bile iyi oynatıyor,Salih Uçan’ı yerli Kdb yapmış,takımın vasat algısını 4-5 maçta yıktı geçti sistem harika işliyor,oyuncular birbirleri ile çok uyumlu oynuyor Gedson’dan maksimum verimi alıyor,Svensonn’u Carvajal’a dönüştürdü,takımdaki genç oyunculara süre veriyor kısacası Beşiktaş ta bir kolej havası oluştu.
Tabi burda yönetimin de hakkını yememek lazım sen ben demeden hepsi uyum içinde çalışıyor Buda takıma olumlu şekilde yansıyor. Bu sinerji bu şekilde devam ederse Beşiktaş ‘ın önünde kimse duramaz önüne gelene 5 atmaya devam eder..

YORUM YAP