VAR Olmasa Yandık!

Yayınlanma Tarihi :

Beşiktaş için bu deplasmandan yenilmeden dönmek çok önemliydi. Şenol Güneş için ise ilk maçında yenilmemek. Dolayısıyla maçın özellikle ikinci yarısında iki teknik adam da riske girmedi. Maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş iyi gidiyor. Düşünsenize 30 futbolcu gönderilmiş. Nasıl bir şey ki bitmeyen, bir türlü sonu gelmeyen gönderilecekler listesi. Bir tarafta yeni hoca ve yeni transferler.

Van Bronckhorst istese, riski alsa Siyah-Beyazlılar, Trabzon deplasmanından galibiyetle dönebilirdi. Ancak zorlu bir maraton var ve lig maçı için istediği sonuca ulaşmış. 10 kişi kalmış rakibine karşı bir ara ciddi üstünlük kurdu Beşiktaş ancak ikinci yarı açıkçası riske girmedi.

Trabzonspor kalecisi Uğurcan’ın kurtarışlarını ve verilmeyen penaltıyı unutmuş değilim. Ancak zorlu bir deplasmandan daha önce Beşiktaş’ı çalıştıran bir hocanın yeni takımıyla çıktığı ilk maçından yenilmeden dönüyorsun.

Rafa Silva’yı yüreğimiz ağzımızda izliyoruz!

Rafa Silva bu ligde daha çok oyuncunun kırmızı kart görmesine vesile olur ancak umarım o ciddi bir sakatlık geçirmez. Ayakları öyle oynak ki ne tarafa çevireceğini rakibi fark edemiyor. Zaten onu durdurmanın zor olduğunu da biliyorlar. Bu sefer kırmızı kartlık hareketler geliyor. Bu kırmızı kartın da yine VAR tarafından verilmesine ne dersiniz?

Bütün kararlar VAR’dan mı gelecek?

Hakemler niye bu kadar VAR’a kilitlenmiş durumda. Bazı pozisyonlar o kadar net ki. Her hafta Beşiktaş’ta bunu yaşıyoruz. Net penaltı, net kırmızı kart kararları hep VAR’dan geliyor. İlginç hakemlerimizin daha kendinden emin karar vermelerinin zamanı gelmedi mi? Hoş kırmızı kart kararı çıktı ancak aynı VAR’dan penaltı kararı nedense çıkamadı. Herhalde bir kırmızı kartın üstüne bir de penaltı vermeyelim dediler.

Takımın en iyi çıkış yapan oyuncusu Fernandes!

Bir sözüm de benim bu sene hayran olduğum Gedson Fernandes’e. Bu sene takımın en iyi çıkış yapan oyuncusu. O kadar hırslı ki. Ben hafta için zaman zaman antrenmanlara da gidiyorum. O kadar coşkulu çalışıyor ki. Bunun da karşılığını maçlarda alıyor. Aradan sıyrılıp skoru etkileyen goller atıyor. Ve henüz 25 yaşında Portekizli oyuncudan beklentim büyük.

YORUM YAP