Bronckhorst’tan Ajax’ın üç ismine özel önlem!

Yayınlanma Tarihi :
Bronckhorst’tan Ajax’ın üç ismine özel önlem!

UEFA Avrupa Ligi’nde Hollanda devi Ajax’la karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Hollandalı teknik adam Van Bronckhorst’un; Brian Brobbey, Chuba Akpom ve Wout Weghorst için özel önlem alacağı belirtildi.

Beşiktaş’ta teknik heyet bir haftadır Ajax’ı tüm yönleriyle inceliyor. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ve yardımcıları, Hollanda ekibinin Fortuna Sittard (5-0) ve Go Ahead Eagles (1-1) ile oynadığı son karşılaşmaları izleyerek detaylı analizler gerçekleştirdi.

BROBBEY AKPOM VE WEGHORST’A DİKKAT

Buna göre Ajax’ın Brian Brobbey, Chuba Akpom ve Wout Weghorst’tan oluşan hücum hattının bir hayli etkili olduğu tespit edildi. İki sezon önce kiralık olarak Başakşehir forması giyen Bertrand Traore de sezona iyi başladı. Sağ kanatta görev yapan Burkina Fasolu oyuncu geride kalan maçlarda 2 gol ve 2 asiste imza attı.

Milliyet’in haberine Giovanni van Bronckhorst’un videolu analizlerle Ajax’ı oyuncularına ezberletmeye çalıştığı aktarıldı. Deneyimli teknik adamın özellikle orta saha ve savunma oyuncularına uyarılarda bulunduğu kaydedildi

YORUM YAP