Bronckhorst’tan 4-0 mağlubiyete yorum! 55 dakikada…

Yayınlanma Tarihi :
Bronckhorst’tan 4-0 mağlubiyete yorum! 55 dakikada…

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Ajax’a 4-0 mağlup oldukları karşılaşmayı yayıncı kuruluşa yorumladı.

Hollandalı teknik adamın sözlerinden öne çıkanlar:

İstediğimiz skor değil. Beklediğim bir maç oldu. Buldukları her pozisyonu değerlendirebilecek bir takıma karşı oynadık. Yediğimiz golleri hatalardan yedik. Mustafa’nın bir fırsatı vardı, değerlendiremedik. Oyunumuzun seviyesi, normal oyunumuzun altında kaldı. Avrupa’da en iyi oyunumuzu oynamamız lazım. Bugün öyle miydi? Dürüst olmak gerekirse değildi. Taktiksel anlamındaki tercihlerimiz işe yaramadı. Futbolda maalesef bunlar var. Bu maçı analiz edeceğiz, öğreneceğiz. Mustafa için de kolay değildi. Yetenekli oyuncu. Ona da söylediğimi söyleyeyim, bu maçtan öğreneceği şeyler olacak. Yolumuza devam edeceğiz.

-Mustafa Hekimoğlu için de kolay bir gün değil, kendisine süre vermek istedim. Bugün sadece 2 farklı oyuncuyla başladık. Ciro’yu her maç oynatamayız. Mustafa için iyi bir fırsat oldu. İki tane 6 numara oynatma ihtiyacı oluştu. Onana bu yüzden oynadı. Yenilince ilk 11 konuşulur, tercihler konuşulur. Benim görevim analiz etmek ve böyle bir mağlubiyetten sonra güçlenmek.

 

YORUM YAP