Büyük Ders Olsun

Yayınlanma Tarihi :
Büyük Ders Olsun

Beşiktaş Avrupa serüvenine hiçte iyi başlamadı. Ajax karşında Alınan 4-0 yenilgi takıma çok büyük ders olsun, umarım futbolcular ve hoca bu yenilgiden sonra kendilerine çeki düzen verirler.

Sahaya çıkan kadroyu görünce şoke oldum. Dedim ki hocanın bir bildiği var herhalde ama yokmuş. Rakibin etkili kanatlarının kullanılmasını önlemek için onları göbekten oynamaya mahkum etmeyi, kazandığın toplar ile de çabuk hücumu düşündün ama olmadı. Ne onların kanata inmelerine engel olabildik ne de göbekten top çalmayı becerebildik. Topu onlara bıraktıkça , onlar oynadı biz seyrettik. İkili mücadelelerden çoğunda yerde kaldık. Bir oyuncumuzun üstüne 2-3 kişi ile geldiler, sadece seyrettik. Öyle bir ilk yarı yaşadık ki, ikinci yarıda neler olabileceğini tahmin ettik. Hoca, devre arasında gerekli değişiklikleri yapar ve takımı biraz diriltir, mücadeleyi yükseltir ve Ajax’ı biraz engeller dedik ama nerdeeee… Takım olarak ve oyun olarak, bir de teknik kadro olarak bu akşam sınıfta kaldık. Takke düştü, kel göründü…

Maçı kazanmak için, hadi vaz geçtim beraberlik için bile mücadele edemedik. Oyuncular, yine geçen sezonun öz güven eksikliğini taşıyorlardı. Raşit topu alıyor kanatta hemen orta yapıyor , orta yaptığı yerde Beşiktaş’tan bir oyuncu var. Topla dripling yap kardeşim, belki penaltı alırsın, faul alırsın. Takımın hesapta beyni Al Nusrati, rakip defans arkasına bir tek topu yok. Yalandan oynuyor gibi yapıyor. Forması sırılsıklam, dersin ki en çok o oynadı. Yaptığı tek şey kaleye attığı bir şut idi. Diğerleri iyi mi oynadı sanki ! kesinlikle herkes döküldü. Hem Beşiktaş’a hem de kendi kariyerlerine bu ayıbı hep beraber yaşattılar.

Beşiktaş, Ajax gibi bir rakibin karşısında bu kadar ağır ve düşünerek oynarsa, rakibinden öyle bir ders alır ki, kaçanlar için Allah’a şükredersin.

Olmadı beyler, tamam rakibiniz kuvvetli olabilir ama bu sizin mücadele etmenize engel değil ki. Beşiktaş formasını taşımak bu kadar kolay değil ki!. Dün akşam bizi çok üzdünüz, affettirmek için çok çalışmanız gerek çooookkk…

YORUM YAP